Home
     
 

Een inschrijving vereist het invullen van het inschrijvingsformulier en het betalen van het jaarlijks lidgeld voor de uiterste inschrijvingsdatum.

Het lidgeld geldt dus voor de lessen tijdens een volledig schooljaar, evenals voor extra repetities voor optredens waar je aan deelneemt.
De juf bepaalt op het moment van inschrijven bij welke groep je het komende dansjaar behoort.

Voor broertjes of zusjes uit hetzelfde gezin is er een korting voorzien op het lidgeld.

Bij ondertekening van het inschrijvingsformulier gaat men automatisch akkoord met het bijgevoegde reglement van Balletgroep Feniks. Dit reglement kan ook geraadpleegd worden bij juf Heidi.

Een persoonlijke verzekering tegen lichamelijke ongevallen, opgelopen tijdens de activiteiten van Balletgroep Feniks, is in het lidgeld inbegrepen.

Zoals reeds aangehaald, de kinderen hoeven geen auditie te doen om toegelaten te worden.
Iedereen is welkom. Immers, al doende leert men.

Nieuwkomers krijgen de kans om een gratis kennismakingsles mee te volgen alvorens zich in te schrijven. Op die manier maak je veel beter kennis met onze vereniging en kan je misschien makkelijker een beslissing nemen.

Nieuwe leerlingen nemen VOORAF EERST contact op met juf Heidi, zij zal jou meer duidelijkheid geven over de kennismakingles die je kan komen meevolgen in het begin van het schooljaar en bij welke groep je zou terecht komen.

Om kwalitatieve en pedagogische redenen plaatsen we een limiet op het aantal leerlingen per groep. Daardoor is het soms mogelijk dat een bepaalde groep volzet is. Indien de groep waar je zou toe behoren, reeds volzet is, dan kom je indien je dat wenst op een wachtlijst zodat je in de toekomst de mogelijkheid hebt om aan te sluiten. Neem dus altijd eerst contact op met juf Heidi, zij zal jou eerst meer duidelijkheid kunnen geven omtrent jouw mogelijke deelname.


>> ALLE INFO OMTRENT DE START VAN HET NIEUWE DANSSCHOOLJAAR 2021-2022; zie prikbord.

Aarzel dus zeker niet om, voor verdere inlichtingen en prijzen, contact met me op te nemen. Ik sta graag ter beschikking om al jullie vragen te beantwoorden.

juf Heidi

 
 
Home