Neem regelmatig een kijkje op deze pagina:
Hierboven vind je de laatste leswijzigingen (verplaatsingen, annuleringen, wijziging locatie, ...)
en eronder alle laatste Feniks-nieuwtjes.
  >> AANGEKONDIGDE LESWIJZIGINGEN <<


----------------------------------------------------------------
21 JUNI 2021

Beste ouders,
Beste leerling,

We zijn het voorbije schooljaar met zijn allen door dezelfde zware storm moeten varen, zij het elk op en met zijn/haar eigen schip en middelen. De haven lijkt inmiddels in zicht, hopelijk kunnen we weldra veilig aanmeren en weer voluit dansen en genieten. De opgelopen averij zal op het einde van de vaart nog moeten opgemeten worden…
Toch wil ik jullie allen heel oprecht bedanken voor het vertrouwen dat jullie in de Feniks-kapitein behouden hebben. Samen met jullie heeft Balletgroep Feniks een goede koers kunnen aanhouden.
Daarom durf ik hopen jullie in het komende schooljaar opnieuw te mogen verwelkomen voor de danslessen!

Alle info voor de inschrijving voor de balletlessen, vindt u hieronder.
Wees er zeker tijdig bij om me uw ingevuld inschrijvingsformulier voor 30 juni te bezorgen.

Wees er jullie wel bewust van dat de kans steeds bestaat dat er nog wijzigingen aan het uurrooster kunnen komen, rekening houdende met:
• Het verloop van het coronavirus, met mogelijks nieuwe veiligheidsmaatregelen.
• De beschikbaarheid van de zalen van de Notelaar.
• De beschikbaarheid van de juffen, mogelijke wijzigingen worden uiteraard onmiddellijk meegedeeld.

Fijne vakantie en schip ahoy mijn piraatjes ;-)
Als je nog vraagjes hebt, laat maar horen.

Vriendelijke groeten,
Juf Heidi

Heidi Van Hemelryck
voorzitter - gedelegeerd bestuurder – dansdocente - choreografe
Balletgroep Feniks
Stationsstraat 85, 1570 Galmaarden
0478/734544
www.balletfeniks.be

----------------------------------------------------------------
01 SEPT 2020


TE VOLGEN CORONA-VEILIGHEIDSMAATREGELEN
Om deze opstart vlot en veilig door te laten gaan, gelieve de te volgen corona-veiligheidsrichtlijnen GRONDIG na te lezen en op te volgen. Het volledige juffenteam en Feniksbestuur zullen streng toekijken dat deze maatregelen, in het belang van ieders veiligheid, STRIKT opgevolgd worden.


-----------------------------------
Verder zijn er geen lesannuleringen of leswijzigingen.
Alle komende lessen en activiteiten voor dit en volgend schooljaar:
==> zie agenda

Hieronder vind je alle laatste Feniks-nieuwtjes:

21-06-2021 Nieuwe dansschooljaar 2021-2022 van start op 8 september 2021

Liefste danser(s)essen en ouders,
Beste dansliefhebbers,

Hierbij geef ik jullie met plezier alle informatie omtrent het nieuwe dansschooljaar 2021-2022 en de bijhorende inschrijvingen.


VOOR FENIKS-LEDEN:
-------------------------

* AANKOOP DANSKLEDIJ OP ZATERDAG 11 SEPT 10 tem 13 UUR
Dit gebeurt via een (ENIGE!) pas- en besteldag op zaterdag 11 september 2021 van 10u tem 13u in onze zaal De Notelaar. Iedereen aanwezig aub om nieuwe danskledij te passen en te bestellen !!

Graag wil ik jullie er nog eens aan herinneren dat al het dansgerief bij Balletgroep Feniks aangekocht wordt, teneinde zeker te zijn dat iedereen dezelfde pakjes, kousen en schoentjes draagt en dat de ouders geen overbodige kosten maken. Bedankt voor het begrip.


* START DANSLESSEN OP WOENSDAG 8 SEPTEMBER 2021
Na aan deugddoende vakantierust, starten we op woensdag 8 september 2021 met de lessen van het nieuwe schooljaar 2021-2022. Een volledig overzicht van het nieuwe uurrooster kan je raadplegen op deze site alsook een overzicht van alle lessen en activiteiten voor de komende paar maanden.


* INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2021-2022 VOOR FENIKS-LEDEN
Als lid heb je normaal gezien het inschrijvingsformulier (samen met de begeleidende brief, uurrooster, prijzen en reglement) reeds ontvangen via e-mail op 21 juni 2021.
HIER KAN JE HET INSCHRIJVINGSFORMULIER DOWNLOADEN.
Tot welke groep je volgend jaar behoort, staat genoteerd in die mail , maar je mag bij twijfel altijd gerust even bij juf Heidi ten rade gaan. Kies de disciplines die je per week wenst te volgen. Op de uurrooster vind je per groep wanneer deze plaats hebben en hoeveel uur deze omvatten.

Wil je graag het komende schooljaar opnieuw een jaartje met ons mee balletplezier beleven, dan kan je je dus gewoon inschrijven via het inschrijvingsformulier en je betaling:
JOUW INSCHRIJVING IS DUS PAS VOLLEDIG IN ORDE:
1) nadat je mij het volledig ingevulde inschrijvingsformulier hebt terug bezorgd
(via post of mail naar juf Heidi) voor 30 juni 2021 (uiterste inschrijvingsdatum).
2) EN nadat je jouw inschrijvingsgeld hebt betaald voor 1 augustus 2021.VOOR NIEUWE LEERLINGEN:
--------------------------------

Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom!


* INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2021-2022 VOOR NIEUWE LEERLINGEN
Als nieuwe leerling kan je lid worden van onze balletgroep als volgt:

1 ) Nieuwe leerlingen nemen vooraf eerst contact op met juf Heidi, die jou meer duidelijkheid kan geven bij welke groep je zou terecht komen. Leerlingen worden nl. ingedeeld in groepen afhankelijk van (voornamelijk) dansniveau of van leeftijd.
(Indien deze groep reeds volzet is, dan kom je indien gewenst op een inschrijvingslijst zodat je in de toekomst de mogelijkheid hebt om aan te sluiten. Om kwalitatieve en pedagogische redenen plaatsen we een limiet op het aantal leerlingen per groep.)

2 ) Je kan je inschrijven na één gratis proefles in het begin van het schooljaar. Deze lessen starten vanaf woensdag 8 september 2021. De juf informeerde jou reeds bij welke groep je deze les kan mee volgen. Op onze website vind je op de laatste uurrooster op welk tijdstip deze les dan plaats heeft.
Vermits al het dansgerief (per groep draagt iedereen dezelfde balletkledij: maillot, kousen, schoenen) na inschrijving aangekocht wordt bij Balletgroep Feniks, kan je tijdens de eerste les gewoon gemakkelijke kledij dragen (shortje of legging, T-shirt of topje en een paar dikke kousen).

3 ) Als je na de proefles de smaak te pakken hebt en je je graag wil inschrijven, zal de juf jou een definitieve groep toewijzen op basis van jouw dansniveau (of leeftijd).

4 ) Naargelang de groep waartoe je behoort, kan je je dan inschrijven voor de disciplines die je wenst te volgen. Voor een degelijke basisopleiding wordt aangeraden om minstens 2 danslessen per week te volgen. Inschrijven vereist het invullen van het inschrijvingsformulier en het betalen van het inschrijvingsgeld.

5 ) De uren van jouw lessen kan je steeds raadplegen op het uurrooster op onze website. Welkom aan dansboord!

6) Al het dansgerief wordt bij Balletgroep Feniks aangekocht, teneinde zeker te zijn dat iedereen dezelfde pakjes, kousen en schoentjes draagt.
Dit gebeurt via een (ENIGE) pas- en besteldag op zaterdag 11 september 2021 van 10u tem 13u in onze zaal De Notelaar. Iedereen aanwezig aub om nieuwe danskledij te passen en te bestellen !!

Je kan me steeds e-mailen of een belletje geven. Ik sta graag ter beschikking om jouw vragen te beantwoorden.

Allerbeste vakantiegroetjes!
Namens Balletgroep Feniks
Juf Heidi

11-10-2021 16 en 17 okt 2021: Optreden op 14de Halloweenfeesten Vollezele

Beste ouders en leerlingen,

Hoeft het nog aangekondigd?
Het is een vaste waarde geworden in Vollezele: Het "Vollezele leeft comité" organiseert ondertussen reeds voor het veertiende jaar met groot succes haar "Halloweenfeesten Villezjiel".

Ook dit jaar staan er tijdens de Halloweenfeesten Vollezele op 15, 16 en 17 oktober 2021 opnieuw heel wat leuke dingen op het programma.
Dit alles heeft plaats op het Oudstrijdersplein te Vollezele (aan de kerk).

Voor een volledig overzicht van het programma van "Vollezele leeft" kan je een kijkje nemen op de website van "Vollezele leeft".

ALLEN DAARHEEN!

Al van in den beginne steunt Balletgroep Feniks met veel plezier dit amusementsvol volksfeest met een dansoptreden in de kermistent op zondag!
En als apotheose houden we zaterdagavond opnieuw een griezelig nachtelijk optreden!!!
Dit jaar heeft het avondoptreden plaats langsheen het wandelparcours in domein Steenhout. Het optreden is te bekijken tijdens de Halloweenwandeling.

Eindelijk kunnen we na het stille coronajaar 2020 opnieuw dansen !! :))--------------------------------------------------------
praktisch verloop
- GENERALE REPETITIE OPTREDEN HALLOWEENWANDELING op vrijdag 15 okt
- AVONDOPTREDEN tijdens de HALLOWEENWANDELING op zaterdag 16okt
- namiddagoptreden in KERMISTENT op zondag 17 okt


>> ZIE brief in bijlage


We nodigen jullie allen alvast van harte uit om een kijkje te komen nemen tijdens onze namiddagdansvoorstelling in de tent op zondag en wie op zaterdag deelneemt aan de avondwandeling (vrij vertrek van de wandeling vanaf 17.30 uur) kan genieten van ons griezelig dansspektakel langsheen de weg door domein Steenhout!

De inkom voor de namiddagvoorstelling is gratis, en er zijn uiteraard ook de kermisattracties voor de kleintjes en allerhande nevenactiviteiten.
Het zal er lekker griezelig gezellig worden :-)

Na anderhalf jaar dansinactiviteit gaan we er een ferme lap op geven! :)

Vele griezelgroetjes,
Juf Heidi

27-10-2021 30 okt 2021: Optreden op Halloweenwandeling GAVERS G'Bergen

Beste ouders en leerlingen,

Op zaterdag 30 oktober 2021 heeft opnieuw het Halloweenevent in het provinciaal domein De Gavers te Geraardsbergen plaats.
Tijdens de halloweenwandeling zullen de bezoekers onderweg opnieuw hun angsten moeten trotseren om een griezelige tocht te kunnen doorstaan.
Ook Balletgroep Feniks zal mee instaan om de wandelaars te animeren en aan het schrikken te brengen met een griezeldansoptreden.

MEER INFO over deze wandeling op de website van de Gavers--------------------------------------------------------
* praktisch verloop OPTREDEN HALLOWEENWANDELING op zaterdag 30 oktober 2021:

- deelnemende groepen zijn: Champs, Stars, Sparkelina's, Prims, Ballerina's, P'Tits Rats
- afspraak om 12 uur in de Notelaar
(schminken en verkleden, dan vertrek met auto's rond 15 uur naar De Gavers te Geraardsbergen)
- we dansen van 17.30 uur tem 22.30 uur
- terug in de Notelaar vanaf (ongeveer) 23.30 uur (zeker niet eerder)
Een sms wordt verstuurd door de leerlingen en/of door juf Heidi naar de ouders BIJ AANKOMST IN DE NOTELAAR.


* LEERLINGEN: WAT MEE TE BRENGEN:
- 2 lunchpakketten (voor 's middags EN voor 's avonds) en drank (water en eventueel cola voor extra energie alsook wat chocolade en/of druivensuiker).
We krijgen in de Gavers ook elk een belegd broodje aangeboden.
- Zelfde als op halloweenwandeling Vollezele: voorzie extra en voldoende warme kledij die je onder je kostuum kan aandoen en iets warms om over je danskledij aan te trekken.
Opgelet, de omstandigheden zullen kouder en natter zijn (langs de waterplas van de Gavers) dan in Vollezele
- SLUITBARE zak voor al jouw gerief in op te bergen
- CHAUFFEURS: bescherm jullie zetels en vloeren! We zullen veel vuiler en modderiger terugkomen ;)

We kruipen opnieuw in de huid van onze Vleermuizen, Boomgeesten en Bosheksen, dit keer voor ongeveer 6.500 (beperkte verkoop kaarten) wandelaars!

Vele griezelgroetjes,
Juf HeidiOPGELET: ER ZIJN GEEN DANSLESSEN op zaterdag 30oktober 2021.

--  
 
--  

 

--  

 

--  
 
--  

 

--  

 

--  
 
--  

 

--  

 

--  
 
 
 
Home