Neem regelmatig een kijkje op deze pagina:
Hierboven vind je de laatste leswijzigingen (verplaatsingen, annuleringen, wijziging locatie, ...)
en eronder alle laatste Feniks-nieuwtjes.
01-09-2019 >> AANGEKONDIGDE LESWIJZIGINGEN <<

Balletgroep Feniks

--------------------------------
24 SEPT 2020

Op donderdag 1 oktober, vrijdag 2 oktober en zaterdag 3 oktober 2020 zijn er GEEN DANSELSSEN (wegens verhuis van juf Heidi).

01 SEPT 2020


START DANSSCHOOLJAAR 2020-2021 OP DINSDAG 8 SEPTEMBER 2020


Beste leerlingen,
Beste ouders,

Met veel plezier, een grote portie moed, veel goesting, nog meer mondmaskers en ontsmettingsgel, maar ook met gekruiste vingers en heel veel goede hoop, herinner ik jullie er graag aan dat het nieuwe dansschooljaar 2020-2021 weldra van start gaat!
We starten met de danslessen op (vanaf) dinsdag 8 september 2020.
Allen op post voor de eerste balletlessen! :)

Het (laatste) lessenrooster kan je hier vinden.

TE VOLGEN CORONA-VEILIGHEIDSMAATREGELEN
Om deze opstart vlot en veilig door te laten gaan, gelieve de te volgen corona-veiligheidsrichtlijnen GRONDIG na te lezen en op te volgen. Het volledige juffenteam en Feniksbestuur zullen streng toekijken dat deze maatregelen, in het belang van ieders veiligheid, STRIKT opgevolgd worden.

PASSEN EN BESTELLEN VAN DANSKLEDIJ
Omwille van de huidige corona-maatregelen is het niet mogelijk om onze jaarlijkse pas- en besteldag (voorzien op zaterdag 12 september) te laten doorgaan. We kunnen onmogelijk in alle veiligheid alle leerlingen zoveel kledij en schoentjes laten passen.
Daarom zal u van dinsdag 8 september t.e.m. zaterdag 19 september (deadline respecteren a.u.b.!) kunnen bestellen via een bestelbriefje, dat uw dochter dochter/zoon tijdens de eerste les zal ontvangen.
U vult het briefje thuis in, vinkt aan wat u wenst te bestellen en geeft het met het gepaste geld, in een gesloten omslag met naam leerling erop, terug mee met uw dochter/zoon. Juf Heidi zal dan met de leerling op een veilige en verantwoorde manier de kledij passen in de les.
Denk eraan dat de danskledij verplicht is aan te kopen bij balletgroep Feniks teneinde dat iedereen in de groep dezelfde danskledij draagt. Elk ander gerief zal geweigerd worden in de les.

Wij hopen er samen met u en uw kinderen een sprankelend en heel dansant dansjaar van te maken. Roeien met de riemen die we hebben, ons flexibel opstellen, geduld uitoefenen en mildheid opbrengen, zowel voor uzelf als voor de hele Feniks-familie, op die manier ben ik ervan overtuigd dat we uw kinderen een fijn en veilig, gekoesterd en uitdagend dansjaar kunnen bezorgen.
Bedankt alvast aan iedereen voor de samenwerking en voor jullie vertrouwen in ons!
Het Feniksjuffenteam en het Feniksbestuur hebben er heel veel zin in om er volop in te vliegen.

Lieve dansgroeten en tot gauw!

Juf Heidi
voorzitter - gedelegeerd bestuurder - dansdocente
Balletgroep Feniks
0478/734544
juf.heidi@balletfeniks.be
www.balletfeniks.be-----------------------------------
Verder zijn er geen lesannuleringen of leswijzigingen.
Alle komende lessen en activiteiten voor dit en volgend schooljaar:
==> zie agenda

Hieronder vind je alle laatste Feniks-nieuwtjes:

01-08-2020 Nieuwe dansschooljaar 2020-2021 van start op 8 september 2020
Liefste danser(s)essen en ouders,
Beste dansliefhebbers,

Hopelijk genieten jullie allemaal met volle teugen van een heerlijke vakantie!
Hierbij geef ik jullie met plezier alle informatie omtrent het nieuwe dansschooljaar 2020-2021 en de bijhorende inschrijvingen.


VOOR FENIKS-LEDEN:
-------------------------

* AANKOOP DANSKLEDIJ
Dit schooljaar 2020-2021 houden we GEEN pas- en besteldag voor danskledij omwille van corona veiligheidsmaatregelen.
Alle leerlingen zullen in het begin van het dansschooljaar een bestelformulier ontvangen voor danskledij en zullen tijdens hun eerste lessen de mogelijkheid krijgen om danskledij te passen samen met juf Heidi.

Graag wil ik jullie er nog eens aan herinneren dat al het dansgerief bij Balletgroep Feniks aangekocht wordt, teneinde zeker te zijn dat iedereen dezelfde pakjes, kousen en schoentjes draagt en dat de ouders geen overbodige kosten maken. Bedankt voor het begrip.


* START DANSLESSEN OP DINSDAG 8 SEPTEMBER 2020
Na aan deugddoende vakantierust, starten we op dinsdag 8 september 2020 met de lessen van het nieuwe schooljaar 2020-2021. Een volledig overzicht van het nieuwe uurrooster kan je raadplegen op deze site alsook een overzicht van alle lessen en activiteiten voor de komende paar maanden.


* INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2020-2021 VOOR FENIKS-LEDEN
Als lid heb je normaal gezien het inschrijvingsformulier (samen met de begeleidende brief, uurrooster, prijzen en reglement) reeds ontvangen tijdens de laatste lessen.
Tot welke groep je volgend jaar behoort, staat genoteerd op jouw inschrijvingsformulier, maar je mag bij twijfel altijd gerust even bij juf Heidi ten rade gaan. Kies de disciplines die je per week wenst te volgen. Op de uurrooster vind je per groep wanneer deze plaats hebben en hoeveel uur deze omvatten.

Wil je graag het komende schooljaar opnieuw een jaartje met ons mee balletplezier beleven, dan kan je je dus gewoon inschrijven via het inschrijvingsformulier en je betaling:
JOUW INSCHRIJVING IS DUS PAS VOLLEDIG IN ORDE:
1) nadat je mij het volledig ingevulde inschrijvingsformulier hebt terug bezorgd
(via post of mail naar juf Heidi) voor 30 juni 2020 (uiterste inschrijvingsdatum).
2) EN nadat je jouw inschrijvingsgeld hebt betaald voor 10 augustus 2020.VOOR NIEUWE LEERLINGEN:
--------------------------------

Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom!
Hier vind je de FLYER voor het nieuwe schooljaar 2020-2021.


* INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2020-2021 VOOR NIEUWE LEERLINGEN
Als nieuwe leerling kan je lid worden van onze balletgroep als volgt:

1 ) Nieuwe leerlingen nemen vooraf eerst contact op met juf Heidi, die jou meer duidelijkheid kan geven bij welke groep je zou terecht komen. Leerlingen worden nl. ingedeeld in groepen afhankelijk van (voornamelijk) dansniveau of van leeftijd.
(Indien deze groep reeds volzet is, dan kom je indien gewenst op een inschrijvingslijst zodat je in de toekomst de mogelijkheid hebt om aan te sluiten. Om kwalitatieve en pedagogische redenen plaatsen we een limiet op het aantal leerlingen per groep.)

2 ) Je kan je inschrijven na één gratis proefles in het begin van het schooljaar. Deze lessen starten vanaf dinsdag 8 september 2020. De juf informeerde jou reeds bij welke groep je deze les kan mee volgen. Op onze website vind je op de laatste uurrooster op welk tijdstip deze les dan plaats heeft.
Vermits al het dansgerief (per groep draagt iedereen dezelfde balletkledij: maillot, kousen, schoenen) na inschrijving aangekocht wordt bij Balletgroep Feniks, kan je tijdens de eerste les gewoon gemakkelijke kledij dragen (shortje of legging, T-shirt of topje en een paar dikke kousen).

3 ) Als je na de proefles de smaak te pakken hebt en je je graag wil inschrijven, zal de juf jou een definitieve groep toewijzen op basis van jouw dansniveau (of leeftijd).

4 ) Naargelang de groep waartoe je behoort, kan je je dan inschrijven voor de disciplines die je wenst te volgen. Voor een degelijke basisopleiding wordt aangeraden om minstens 2 danslessen per week te volgen. Inschrijven vereist het invullen van het inschrijvingsformulier en het betalen van het inschrijvingsgeld.

5 ) De uren van jouw lessen kan je steeds raadplegen op het uurrooster op onze website. Welkom aan dansboord!

6) Al het dansgerief wordt bij Balletgroep Feniks aangekocht, teneinde zeker te zijn dat iedereen dezelfde pakjes, kousen en schoentjes draagt. Alle leerlingen zullen in het begin van het dansschooljaar een bestelformulier ontvangen voor danskledij en zullen tijdens hun eerste lessen de mogelijkheid krijgen om danskledij te passen samen met juf Heidi.

Je kan me steeds e-mailen of een belletje geven. Ik sta graag ter beschikking om jouw vragen te beantwoorden.

Allerbeste vakantiegroetjes!
Namens Balletgroep Feniks
Juf Heidi
 
--  
 
--  

 

--  

 

--  
 
--  

 

--  

 

--  
 
--  

 

--  

 

--  
 
--  

 

--  

 

 
 
Home